VAMA VECHE – La radio

Categorized Under: Notifications - homepage

Au început filmärile pentru noul videoclip „La radio” – piesa care se anuntä a fi urmätorul hit Vama Veche. Clipul vine în urma productiilor video „Vino sä visäm sub apä” si „Zmeul”, contribuind astfel la LOOK-ul noului SOUND „Fericire în rate”. Vama Veche a început filmärile videoclipului „La radio”, pornind de la piesa-uverturä a albumului „Fericire în rate”. Clipul vine în urma productiilor video „Vino sä visäm sub apä” si „Zmeul”, contribuind astfel la LOOK-ul noului SOUND „Fericire în rate”. De asemenea, „La radio” va fi urmätorul single Vama Veche.

Încä din perioada de pregätire, formatia a intuit potentialul de hit al piesei „La radio”, care s-a confirmat în timpul mega-concertelor din 8-9 iunie, de
la Sala Palatului. Desi recentä, difuzata doar cu trei saptamâni înainte de spectacolele de lansare a noului album, ca sound-track al spoturilor audio-video, piesa a ridicat prompt publicul în picioare, atât prin ritmul säu dinamic si energizant, cât si prin mesajul direct si sincer. Reactia vie a publicului a dovedit cä piesa si-a atins tinta – si, speräm, îi va putea ajuta pe tinerii de azi sä-si regäseascä ADEVARATA identitate.

Nu în ultimul rând, va anuntam ca la începutul saptamânii viitoare, albumul Vama Veche,“Fericire în rate”, se va gasi în magazinele din toata tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *